Kat met dunne ontlasting
Menu
27 juli 11:41 in Gezondheid

Kat met dunne ontlasting

Onze kat (kater 13 jaar) heeft nu meerdere onderzoeken (en behandelingen) gehad, maar we komen maar niet tot de oorzaak van de zeer dunne ontlasting.

Onze laatste strohalm in afname van een darmbiopt(en) welke moet plaatsvinden
onder narcose.

Na een hele prettige webinair van PetTails enige tijd terug, plaats ik hier ook nog maar even een oproep. Want wie weet komt hier nog iemand op ideeën waar we zelf nog niet aan hebben gedacht.

Alvast bedankt!
Groet, Suzan

3 reacties

 • Moderator PetTails
  Moderator PetTails27 juli 12:12

  Beste Suzan,

  Fijn dat je het online vragenuurtje hebt gevolgd en als prettig hebt ervaren! Mochten wij, na het afwachten op de uitslagen van de darmbiopten, nog een vraag kunnen beantwoorden dan horen wij dat natuurlijk graag.

  Groetjes,

  Het PetTails Team

 • Guest28 juli 19:14

  Zouden jullie nog alternatieven weten voor het darm biopt onderzoek?

 • Moderator PetTails
  Moderator PetTails29 juli 11:22

  Beste Suzan,

  Op afstand is het lastig te bepalen wat de opties en alternatieven zijn voor jouw kat, omdat je momenteel in een behandel- en onderzoekstraject zit en je aangeeft dat dit de laatste strohalm is. Dat is de rede dat wij zouden aanbevelen om deze vraag voor te leggen aan de behandelend dierenarts of voor verder advies (specifiek voor jullie situatie) nogmaals contact op te nemen met onze specialisten. Daarover vind je meer informatie of contactgegevens op onze website www.diergeneeskunde.nl

  Groetjes,

  Het PetTails Team